Veilig naar de fysiotherapeut, dat doe je zo.

Veilig naar de fitness, dat doe je zo.

De fysiotherapeut kan u behandelen op verwijzing van een arts of specialist, maar u kunt zich ook zelf aanmelden. Het doel van fysio is om samen met u te streven naar het zo optimaal mogelijk functioneren van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld als deel van uw revalidatie.
Voor onderzoek, behandeling en of massage is apart van de fitnesszaal een behandelkamer aanwezig in onze vestiging in Seinhorst.

De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt. Tijdens de intake probeert hij een zo goed mogelijk beeld van uw klachten te krijgen door u vragen te stellen en u te onderzoeken. Dit onderzoek kan bestaan uit een aantal testjes. Op basis daarvan maken we samen met u een behandelplan. Indien noodzakelijk nemen we contact op met uw huisarts of specialist.

De fysiotherapeut helpt u met oefeningen die de spieren en gewrichten weer soepel en sterk maken. U doet alle oefeningen onder begeleiding, maar het is ook mogelijk dat u een aantal oefeningen leert die u vervolgens thuis zelf kunt doen om uw genezingsproces te bevorderen. Vastzittende spieren kunnen door middel van massage worden losgemaakt.

GMBC-10