Veilig naar de fysiotherapeut, dat doe je zo.

Veilig naar de fitness, dat doe je zo.

Veilig naar de fitness Dat doe je zo.
We krijgen veel vragen van klanten over hoe een aantal zaken zullen gaan na de opening, hier een overzicht van de meeste vragen.

Hoeveel mensen mogen er tegelijk sporten?
Volgens de richtlijnen van het RIVM mag er per 10m2, 1 persoon per uur binnen trainen. Onze oefenzaal is 50.5 m2 (totaal van de 2 ruimtes). Dit zou voor het GMBC betekenen dat wij 5 mensen tegelijk mogen laten sporten. Wij zullen een maximum van 4 hanteren. Hiermee vallen wij binnen de marges en kunnen zo de veiligheid waarborgen.

Hoe boek ik een fitness afspraak?
We zullen elk kwartier 1 klant binnen laten die dan maximaal 60 minuten kan sporten. Je kan je plek reserveren via ons telefoon nummer 035 2400166. We vragen iedereen om meteen na de les het GMBC direct te verlaten. Voor je bezoek zullen we je een aantal vragen stellen zodat we volgens de RIVM richtlijnen je bezoek veilig kunnen boeken.

We willen graag beginnen met maximaal 1 keer per week te komen sporten om zo iedereen een kans te geven om een training te hebben. Ook is het alleen mogelijk om één afspraak per keer te maken. Je kan 7 dagen van tevoren je plek reserveren.
Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd van je afspraak.

Hoe is de veiligheid en schoonmaak geregeld?
We hebben een gescheiden in- en uitgang. Daarnaast hebben we looproutes met tape en pijlen op de grond aangegeven, ook zullen we ventileren om jullie in een frisse en schone omgeving te laten sporten.
Bij binnenkomst willen we graag dat je je handen ontsmet. Je krijgt een schoonmaakdoekje mee waarmee je al je toestellen schoonmaakt, deze gooi je weg als je weggaat in de hiervoor bestemde prullenbak. Ook wij zullen extra rondlopen om te ontsmetten.
Je komt al in sportkleding zodat je alleen je schoenen hoeft te wisselen (Kleedruimte is afgesloten). Je kan wel een kluisje gebruiken voor je schoenen en waardevolle spullen. Maximaal 1 persoon tegelijkertijd naar de kluisjes.

Algemeen
- Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (vanaf 38°C)
- Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
- Schud geen handen.
- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
- Ga voorafgaand aan je bezoek thuis naar het toilet.
- Na het sporten verlaat je direct het GMBC via de uitgang.